İçeriğe geç

Silahlı saldırıda öldürülen genç, kendini siper etmiş

Denizli’de silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhammet Hüseyin Görmez'in (16), aynı olayda ağır yaralanan babasını kurtarmak isterken vurulduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 5 Temmuz 2024 - 13:42:41 Güncelleme: 5 Temmuz 2024 - 13:42:41

Gümüşçay Mahallesi’ndeki saldırının ardından polis ekiplerince yakalanıp tutuklanan şüphelilerden İ.D’nin emniyette verdiği ifadede,
arkadaşı M.K’nin olay günü kullandığı otomobilde bulunduğunu, M.K’nin yaya haldeki baba ve oğlunun yanına yaklaştığını, silahla ateş ettiğini ve araçla uzaklaştıktan sonra ayrı yerlerde saklandıklarını söylediği öğrenildi.

Olay anını anlatan İ.D. şunları söyledii:

“M.K., bana eşinin kendisini Emrah Görmez ile aldattığını anlattı. Ara sokaklarda otomobille dolaşırken Emrah Görmez ile karşılaştık. Araçlar durdu ve Emrah Görmez ile M.K. göz göze geldi. M.K.’nin gözleri doldu ve aracının penceresinden tabancayı çıkarıp, Emrah Görmez’e doğrulttu. Görmez de kendi silahını çıkarıp, M.K.’ye doğrulttu. Bir anlık boşluğundan yararlanıp, M.K.’nin elindeki tabancayı aldım ve araçtan indim. Tabancayı Emrah Görmez’e doğrultmadan, ‘Emrah silahını indir hem namussuzluk yapıyorsun hem de karşımıza dikiliyorsun’ dedim. Bu sözleri söylerken, Emrah hala M.K.’ye silahını doğrultuyordu. Olayın daha çok büyümesini engellemek amacıyla M.K.’den aldığım tabancayla havaya 2 el ateş ettim. Bunun üzerine Emrah Görmez tabancasını indirdi. Tekrar kullandığımız otomobilin sol koltuğuna oturdum. Emrah Görmez ise elinde silahla bekledi ve geri çekilmedi. M.K.’ye ‘Buradan gidelim’ dedim ancak bir anda elimdeki tabancayı alıp, otomobilden aşağı inip, Emrah Görmez’e doğrultup, ayaklarına doğru 2 el ateş etti.”

Şüpheli ifadesinde bu sırada Emrah Görmez’in oğlu Muhammet Hüseyin Görmez’in araya girip, ‘Babamı vurmayın’ dediğini de belirtip, şöyle devam etti:
“O esnada M.K.’nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri, Muhammet Hüseyin Görmez’e isabet edince yere düştü. Çocuk yere düştükten sonra M.K., Emrah Görmez’e art arda ateş etti. Mermi bitince M.K.’nin elindeki tabanca yere düştü. M.K., tabancayı yerden alıp, yanına gittiği yerdeki Emrah Görmez’in başına defalarca kez kabzasıyla vurdu. Olayın ardından M.K. otomobile bindi, olay yerinden uzaklaştık.”

Cinayeti işlediği öne sürülen M.K’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Olayda yaralanan baba Emrah Görmez’in Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.


Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi’nde, 18 Haziran’da Emrah Görmez ve oğlu Muhammet Hüseyin Görmez (16), sokakta yürüdükleri sırada silahlı saldırıya uğramış, yaralanan baba ve oğlu sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış ancak Muhammet Hüseyin Görmez kurtarılamamıştı.
Olayın ardından polis tarafından saklandığı apart otelde yakalanan İ.D. tutuklanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir