İçeriğe geç

Köfteci Yusuf sosyal medyadan Denizli ile ilgili açıklama yaptı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın denetimleri sırasında iki şubesinde domuz eti saptanan Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, sosyal medyada çektiği video ile kendini savundu. Akkaş açıklamasında Denizli şubesinin 25 kişilik zabıta ekibi tarafından basıldığını iddia etti.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 12 Ekim 2024 - 11:41:39 Güncelleme: 12 Ekim 2024 - 11:41:39

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın halk sağlığını tehlikeye atan firmaları açıklamasının ardından Denizli’de de belediyelerin görevlendirdiği zabıtalar denetimlerini sıklaştırdı. Şehirdeki birçok restoran, kafeterya denetlenirken, ürünlerinde domuz eti tespit edilen Köfteci Yusuf’a da denetim yapıldı. Sosyal medyadan yapılan açıklama yapan Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, CHP’li belediyelerin 25 kişilik zabıta ekibiyle Denizli şubesini bastığını söyledi. Yapılan baskın gibi denetime tepki gösteren Akkaş, yapılanın seçim zamanında markası üzerine asılan bayrak yüzünden olduğunu ve belediyelerin kendisinden intikam almaya çalıştığını iddia etti.

‘SEÇİMİN İNTİKAMI ALINIYOR’

Seçim döneminde yaşanan bayrak olayının intikamının CHP’li belediyeler tarafından alınmak istendiğini iddia eden Akkaş, ‘Zabıtalar şubemizi basıyorlar. Zabıta utanarak biz her gün burada yemek yiyoruz. Birazdan kıyafetlerimizi çıkarıp yine buraya öğle yemeğine geleceğiz. Ama emir büyük yerden geldi. ‘Gidin ceza kesin’ dediler. 25 kişiyi bir dükkana niye gönderirsiniz? Ben size ne yaptım? Ne var orada? Ne buldun? 25 kişi ile oraya gidip ne buldun? Şehir ismi vermek istemezdim ama şu an her yerde bu yapılıyor. Hatta tutanaklarda domuz eti arandı yazıyorlar. Bu dediğim olay Denizli şubemizde oldu. Seçim zamanında markamızın üzerine başka bir partinin afişi asılmış. Ben astırmadım. Ben mi astırdım? Dedim ki herhalde kinleri buradan geliyor. Bu ülkede siyaset niye insanlarını kötü yapmak için var? Ben o şubeye yılda belki iki ya ada üç sefer ya gidiyorum ya da gidemiyorum. Orada çalışanların hepsi o memleketli oranın insanları. 100’e yakın çalışma arkadaşım var orada. 25 kişi ile işyerine girip ne arıyorsun? Ne demek istiyorsun?’ ifadelerini kullandı.

SEÇİM DÖNEMİNDE NE OLMUŞTU?

31 Mart seçimlerinde işletmenin totemi üzerine AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın reklamı kullanılmıştı. Bunun üzerine seçimden sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin başına getirilen Ferhat Çelik’in de yer aldığı CHP Merkezefendi Gençlik Kolları üyeleri eylem yapmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir