İçeriğe geç

Denizli Barosu’nun yeni başkanı Ufuk Kök oldu

Denizli Barosu'nun 49. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık yarışı sona erdi. 2 bin 100 baro üyesinin oy kullandığı seçimde Ufuk Kök, Denizli Barosu'nun yeni başkanı seçildi.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 13 Ekim 2024 - 18:35:09 Güncelleme: 13 Ekim 2024 - 18:35:10

Denizli’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Barosu’nda yeni başkan ve yönetim kurulu için heyecanlı bir seçim gerçekleşti. Seçim sabah saat 08.00’de başladı ve 17.00’ye kadar devam etti. Üç adayın yarıştığı seçimde, Uğur Şimşek sabah saatlerinde adaylıktan çekilerek iki adayın kalmasına neden oldu. Mevcut Başkan Adnan Demirdöğer, Ufuk Kök ve Jülide Keleş Yarışan baro üyelerinin oylarını almak için kıyasıya bir mücadele verdi.

Sandıkların açılmasıyla birlikte oy sayımına geçildi ve başkanlık seçiminde sonuçlar belli oldu. 574 oy alan Ufuk Kök, Denizli Barosu’nun yeni başkanı seçildi. Jülide Keleş Yarışan ise 547 oy alarak ikinci sırada yer aldı. Mevcut başkan Adnan Demirdöğer ise 484 oyda kaldı ve yeniden seçilemedi. Yönetim kurulu üyelerinin kesinleşmesinin ise gece saatlerinde açıklanması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir