İçeriğe geç

Otokent Galericiler Sitesi’nin temel atma töreni yapıldı

Denizli’nin önde gelen firmaları ile çeşitli projelere imza atan Anademir İnşaat, bu kez de Denizli’nin en büyük galericiler sitesi Otokent’in inşaatını üstlenerek, yerel otomotiv sektörüne yeni bir soluk kazandırıyor.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 14 Ekim 2024 - 16:09:16 Güncelleme: 14 Ekim 2024 - 16:09:17

Denizli Otokent Galericiler Sitesi’nin temeli, Anademir İnşaat’ın öncülüğünde Merkezefendi İlçesine bağlı Hacıeyüplü Mahallesinde atıldı. Anademir İnşaat, bu projeyle birlikte inşaat sektöründeki tecrübesini ve sağlam altyapısını kullanarak Otokent’in Denizli’de ve Ege Bölgesi’nde otomobil ticareti alanında önemli bir merkez olmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Temel atma törenine Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Marım, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Anademir İnşaat Genel Müdürü Ahmet Turan, Denizli Motorlu Araç Satıcıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Koçkaya, iş dünyası temsilcileri katıldı. Denizli Motorlu Araç Satıcıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yapılan organizasyonda, Anademir İnşaat’ın imzasını taşıyan Otokent Galericiler Sitesi’nin temeli atıldı.


OTOMOTİVİN KALBİ BURADA ATACAK

Otokent Galericiler Sitesi, toplam 68 bin 806 metrekarelik bir arsa üzerine inşa edilecek. Tesisin taban alanı 28 bin 270 metrekarelik iken, toplam inşaat alanı 43 bin 760 metrekare. Proje, sadece bir galericiler sitesi olmasının yanında bölgenin otomotiv sektörü için büyük bir çekim merkezi olmayı amaçlıyor.

EGE BÖLGESİNİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Proje tamamlandığında, Türkiye’nin 3. büyük, Ege bölgesinin ise en büyük 2. el araç alım satım merkezi olarak faaliyete geçecek. İçerisinde 174 adet 2. el galeri dükkanı, 18 adet sosyal tesis dükkanı, mescit ve yönetim binası yer alacak. Bu sayede, hem galericilere hem de araç alım-satım işlemleri gerçekleştiren vatandaşlara büyük kolaylıklar sunulacak. Ayrıca Otokent yalnızca ticari bir merkez değil, aynı zamanda insanların güvenli ve rahat bir şekilde alışveriş yapabilecekleri sosyal bir kompleks olarak inşa edildi. Projede yer alan dinlenme alanları ve sosyal tesisler ile ziyaretçilerin konforu da ön planda olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir