İçeriğe geç

AK Partide kongre süreci devam ediyor

AK Parti'nin Tavas ve Serinhisar ilçelerindeki kongreleri tamamlandı. Tavas’ta Yusuf Otaklı, Serinhisar’da ise Halil Keyik başkan seçildi.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 22 Ekim 2024 - 12:14:36 Güncelleme: 22 Ekim 2024 - 12:14:55

AK Parti Denizli teşkilatının ilçe kongreleri devam ediyor. AK Parti’de Tavas ve Serinhisar ilçe kongreleri tamamlandı.

Her iki kongreye de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Genel Merkez Denizli Koordinatörü ve Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, MKYK Üyesi Erkan Güral da izledi.

TAVAS’TA OTAKLI BAŞKAN

Tavas’ta uzun süredir ilçe başkanlığı görevini yürüten Hasan Hüseyin Büyüktarakçı aday olmadı. Yusuf Otaklı tek liste ile gittiği kongrede partililerin desteğini alarak ilçe başkanlığı görevine getirildi.

İl Başkanı Yücel Güngör, “Kongremizde AK Parti Tavas İlçe başkanı olarak seçilen Yusuf Otaklı Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz. Önceki Dönem İlçe Başkanımız Hasan Hüseyin Büyüktarakcı’ya bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. 2028 ve 2029 hedefleri doğrultusunda durmak yol yola devam” dedi.


SERİNHİSAR’DA KEYİK YENİDEN BAŞKAN

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik tek liste ile gittiği kongrede üyelerin bir kez daha desteğini aldı. İl Başkanı Yücel Güngör; “Umudun, icraatın, geleceğin adı Ak Parti’dir. Demokrasi ve bayrağı daha yükseklere taşıma yarışımız, ilçe kongrelerimizle tüm hızıyla devam ediyor. Serinhisar kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde AK Parti Serinhisar İlçe başkanı olarak güven tazeleyen Halil Keyik başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir