İçeriğe geç

AK Parti Denizli teşkilatında kongre süreci başladı

AK Parti Denizli teşkilatında kongre süreci başladı. Denizli'nin 19 ilçesinde delege seçimleri yapıldı.AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör sosyal medyadan yayımladığı mesajında parti üyelerine teşekkür ederek "Denizlimizin ve Türkiye’mizin geleceği için 2028 ve 2029 seçimlerine hep birlikte daha fazla azimle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 23 Eylül 2024 - 10:50:14 Güncelleme: 23 Eylül 2024 - 10:50:15

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli teşkilatında kongre süreci, dün yapılan delege seçimleriyle başladı. Denizli’nin 19 ilçesindeki AK Parti ilçe teşkilatlarında dün delege seçimleri yapıldı. Aynı anda gerçekleştirilen seçimlerde 136 bin kişi sandık başına gitti. İlçe başkanlıklarında gerçekleştirilen seçimlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve İl Başkanı Yücel Güngör de katıldı.

Delege seçimlerinin ardından ilçe seçim takvimini belirleyecek olan Yücel Güngör, sosyal medyadan yayımladığı mesajında partililere teşekkür etti. Güngör sosyal medyadan ‘Özel Teşekkür’ diyerek yayımladığı mesajında, “Özel Teşekkür… Kıymetli AK Parti İlçe Başkanlarım ve İlçe Koordinatörü İl yönetim kurulu üyelerim; Bugün 19 ilçemizin tamamında heyecanla delege seçimlerimizi üyelerimizin yoğun katılımıyla tamamlamış bulunmaktayız. Denizli genelinde tüm AK Parti teşkilat kademelerimizi ilçe kongrelerimize hazır duruma getirmiş bulunmaktayız. AK Parti Denizli İlçe Teşkilatlarımıza birlik, beraberlik ve kardeşlik ile tamamlanan delege seçimi sürecini tamamladığınız için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Denizlimizin ve Türkiye’mizin geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2028 ve 2029 seçimlerine hep birlikte daha fazla azimle çalışmaya devam edeceğiz. Bu sürecin sorunsuz şekilde yönetilmesindeki gayretlerinden dolayı AK Parti Denizli Teşkilatımızdan sorumlu il başkan yardımcım Sayın Mesut Türkoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir