İçeriğe geç

Anademir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan: yeni dev projelerimiz için görüşmelerimiz sürüyor

Bölgenin en büyük oto galericiler sitesini Denizli’ye kazandırmak için inşaata başlayan Anademir İnşaat, yeni toplu işyeri projelerine yelken açtı. Anademir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, “Yeni toplu işyeri projeleri için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 22 Ekim 2024 - 11:20:23 Güncelleme: 22 Ekim 2024 - 11:26:46

Denizli inşaat sektörünün yenilikçi firması Anademir İnşaat, hayata geçirdiği projelerle bölge ekonomisine katkı koymayı sürdürüyor. Ege Bölgesinin en büyük oto galericiler sitesi ‘Otokent’i Denizli’ye kazandırmak için çalışmalar başladı. Hacıeyüplü Mahallesinde yapımına başlanan Otokent yaklaşık 70 bin metrekare alana kurulacak. 174 adet mağaza ve 18 sosyal tesis ile adeta bir kenti andıracak.


EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ


Böylesine büyük bir yatırımı kente kazandıran Anademir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, Anademir’in yenilikçi yaklaşımı ve gelecek hedeflerini aktarırken, “Bu projeyle birlikte sektördeki eksiklikleri gidermeyi ve bölge halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Tüm ekip olarak, en iyisi için çalışmamızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.

“OTOKENT SADECE BİR PROJE DEĞİL, BİR VİZYON”

Anademir İnşaat olarak her zaman ilklere imza atmayı hedeflediklerini vurgulayan Turan, “Daha öncede Denizli Demirciler Odası’nın toplu işyeri projesini yaptık teslim ettik. Ege bölgesindeki diğer illerden çeşitli meslek gruplarıyla da toplu iş yerleri yapma konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Otokent Galericiler Sitesi, bizim için sadece bir inşaat projesi değil; aynı zamanda bir vizyon. Yeni projelerimizle hem istihdam yaratacak hem de yerel ekonomiye önemli katkılarda bulunacağız” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir